11 Ağustos 2016 Perşembe

DIADERMINE HIGH TOLARANCE

Merhaba Sevgili bakımlı ve mutlu anneler :)

     Bu benim ilk yazım size bu gün Diadermine High Tolarance parfümsüz silikonsuz parabensiz  makyaj temizleme suyu ve arındırıcı tonik ürününden bahsedeceğim.
   







  1. Gördüğünüz gibi ürünün birçok vaadi var 0 tolerans en hassas ciltler için uygun olduğu,cildi arındırdığı tazelediği en önemlisi YATIŞTIRDIĞINI iddia ediyor bu markamız.Sıradan bir Makyaj temizleme suyundan daha fazlası yani, bende cildim için bütün kutuyu arkalı önlü okuyup aldım ya GRATİS ya da WATSONS mağazasıydı tam hatırlamıyorum.
  2. Ve Nihayet elimde az kalan L'OREAL üç etkili temizleme suyum bittikten sonra kullanma fırsatı buldum(onu daha sonra anlatacağım).
  3. Ürünü anlatıldığı gibi makyaj pamuğuna döktüm ve makyajımı silmeye başladım,yumuşak hareketler ile hafif tampon yaparak makyajımı sildim.ilk etapta gayet güzel çıkardığını gördüm ama iki dakika geçmeden yüzüm bir kızardı bir yanmaya başladı sanki yüzüme limon sürdüm.Eşim bile bir anda görünce korktu yüzüne ne oldu dedi.Hemen yüzümü duru bol su ile yıkadım geçmesi için epey bekledim iyi ki gün içinde denememişim o yüzle dışarıya çıkamazdım, sanki içinde sabunsu bir katkı varmış gibi geldi bana direkt parmağıma döküp elime sürdüğümde köpürecek miş hissi uyandırdı . Bir daha kullanmayı düşünmüyorum yüzümde oluşan kızarıklığın fotoğrafını daha sonra ekleyeceğim.Keşke markalar bu kadar iddia etmeseler ben beklentimi çok yüksek tutmuyordum sonuçta pazarlama tekniği diye ama o kadar iddialı yazılmış ki en azından bir tık daha iyidir umudum vardı fakat boşuna almış oldum.Kısacası ne yazık ki bu ürünü tavsiye etmiyorum edemiyorum ve hatta kullanamıyorum.:)
  4. GÖRÜŞMEK ÜZERE...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder