19 Ağustos 2016 Cuma

Pure Beauty Antioxidant Exfoliating gel.(ölü deri soyucu jel)

Çalışmanın son gününden merhabalar güzel ve çalışkan anneler :)
Yine yoğun, yorucu ,yıpratıcı bir haftayı geride bırakıyoruz.Günler nede çabuk geçiyor değil mi?insan ne sabah olduğunu anlayabiliyor ne akşam. Yaşıyoruz ama nefes nefese mi demeliyim nefes almadan mı bilemiyorum.Yinede isyan etmek bize göre değil,bir köşede oturup maddi ve manevi muhasebemizi yaptıktan 'baltamızı biledikten' sonra kalkıp işimize gücümüze evimize evlatlarımıza zaman ayırmaya devam ediyoruz. E tabi bunca işin gücün arasında ne yapıyoruz kendimizi salmıyoruz :) bunun için size güçlü bir soyucu ve arındırıcı anlatacağım,bazı tanıdıklarım, arkadaşlarım cilt temizliğine pek yanaşmıyor ciltdeki gözenekler açılınca çok belli oluyor diye fakat bu mantık gerçekten çok yanlış çünkü;temizlenmeyen cildin ileride 35 40 yaşından sonra dahada gözenekli ve elastikiyetini kaybetmiş olarak aynamızda durması olası durumların en iyisi.şöyle ki cilt ilk temizlenmeye ve bakıma alındığında evet gözenekleriniz bir miktar fazla görünecek fakat sıkılmadan temizler ve sıkılaştırıcı kullanırsanız  (sıkılaştırıcı dediğimde hemen aklınıza kozmetik ürünler gelmesin ben süt elma yumurta yoğurt elma gibi mutfak ürünlerini de düzenli kullanıyorum bunlarıda anlatacağım.)yaklaşık bir ayda gözenekler oldukça küçülecek sabırlı olmak ve vazgeçmemek gerekiyor.Evet şirazesi kayan cildimizi toparlamak biraz sürüyor fakat belirli bir düzene girdikten sonra  temiz ve nemli tutmamız yeterli oluyor.bir daha şiraze kayana kadar :)))
Bu gün size yazacağım ürün bir Watsons ürünü olan Pure Beauty Antioxidant Exfoliating gel önce ürünün görselini eklemek istiyorum.

Bu ürünün şu an ikinci tüpünü bitirdim ve şimdi deneyimlerimi size aktaracağım.zaten ölü deri soyan bir ürün ararken  karşılaştım bu ürünle mağazada elime sürdüğüm jel biraz ovduktan sonra pütürlen-meye başladı,ilk etapta jelin özelliğinin böyle olduğunu düşündüm ve bir miktar aynı elime yine uyguladım ikinci de pütürlenme olmadı o zaman anladım ki ürünü cildime uyguladığım da jel ölü deri ile birlikte soyulup çıkıyor.Ürünü parmak uçlarınızla cildinize yedirerek oval hareketlerle uygulayın bol sürmeyin yedirmek zor oluyor.Alta elimde denediğim fotoğraf ekliyorum.

Gördüğünüz gibi ürün soyucu etkiye sahip bir jel İçeriğinde paraben liolin alkol yok .Ben iki tüp bitirdim herhangi bir tahriş olmadı,yinede bu tür ürünleri kullanırken dikkatli olunması gerekir diye düşünüyorum.ürünü kullanırken dikkat edilmesi gereken yanları deneyimlediğim kadarı ile yazıyorum.
  1. Ürünü kullanım sıklığına dikkat etmelisin bence en sık haftada bir ben ilk etapta hafta bir kullanıyordum cildimde ki renk tonu daha eşit ve cildimin daha az ihtiyacı olduğunu düşündüğümden 2 haftada bir uygulamaya başladım.
  2. Ürünü kuru tene uygulayın nemli olursa soyulma yapmıyor.
  3. Ürünü uygulamadan cildini standart temizleyicin ile temizle makyaj kalıntısı olmasın olursa ancak makyajını soyuyor. :)
  4. Uygulamayı gece yapmanı öneriyorum bu tür ürünler yaz aylarında dikkatli kullanılmaz ise ciltte güneş lekesi yapabiliyor.Gece uygularsan sabahında yine koruma faktörlü bir krem kullanmanı öneririm.
  5. Ürünü üst üste iki kez uygulama kızartıyor.:)
  6. Son olarak ben bunda ve diğerlerinde uygulamadan sonra nemlendiriciyi sürmeden saf gül suyu ile tampon yapıyorum da bir ferahlattığı düşüncesindeyim.(buna dikkat etmesen de olur.:))
Ben bu ürünü beğendim , kardeşim denedi o da çok beğendi bir tanede ona aldık.Düzenli kullanımda renk eşitleme bıyık çevresinde oluşan sarı lekeler gidiyor,cildini uzun zamandır dip bucak temizlemiyorsan ilk kullanımda da farkı fark edeceksin. Ürünün fiyatı 30 TL civarı fakat 100 ml lik ambalajı ile uzun süre kullanılıyor.Şimdilik aklıma gelenler bu kadar sorun olursa cevaplayabilirim.
NOT:GÖZ ÇEVRESİ İÇİN KREM ARIYORUM ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM.
AŞK İLE KAL :)



1 yorum: